Marinoidut Akvavitpaprikat

Ainekset
- paprikaa (eri värisiä)
- 3 dl oliiviöljyä
- 60 ml Kattila Akvavit
- 2 tl suolaa
- 1 tl hunajaa tai sokeria
- tuoretta timjamia
- 1/2 hienonnettu valkosipulin kynsi
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
Työvaiheet
- Pilko paprikat ja paahda ne uunin grillissä kuoripuoli ylöspäin , niin että kuori mustuu
- Laita paprikat muovipussiin hetkeksi uunin jälkeen ja kuori ne
- Sekoita marinadin ainekset timjamia lukuunottamatta
- Lado paprikan palat kannelliseen lasipurkkiin kerroksittain ja laita timjaminoksa kerrosten väliin
- Kaada marinadi purkkiin, sulje kansi ja ravista kevyesti
- Laita purkki maustumaan viileään vuorokaudeksi
- Jos paprikat jostakin kumman syystä eivät lopu heti, ne säilyvät jääkaapissa. Marinadia voi käyttää paistamiseen